dotted-image line-frame
1+ godina iskustva
about-us-image
O nama

Ko smo mi?

Kreativna agencija DigitaLo se bavi izradom sajtova za male biznise. Mi smo tu da pomognemo vašem biznisu da se pojavi na internetu i privuče više potencijalnih klijenata.

Naš tim od stručnjaka se trudi da vam ponudi najbolje rešenje za vaš sajt, uključujući izgled, funkcionalnost i optimizaciju za pretraživače. Mi radimo sa vama kako bi razumeli vaš biznis i ciljne grupe, kako bi mogli da napravimo sajt koji će biti najefikasniji za vas.

Kontakt

Zašto smo osnovali DigitaLo?

Nakon što smo odlučili da porodični život napravimo u našem lepom gradu, shvatili smo da veliki broj informacija ne možemo da pronađemo na internetu. Umesto da sa nekoliko klikova dođemo do kontakta i lokacije, potraga za fizioterapeutom, pedijatrom, veterinarom, frizerom i slično, svela se na telefonske razgovore sa prijateljima i raspitivanje putem Instagrama. Obzirom da posedujemo veštine da unapredimo trenutno stanje, rešili smo da pokrenemo DigitaLo.

dotted line-frame
Zašto izabrati nas?

Cilj nam je razvoj lokalne poslovne zajednice

Želimo da biznisima svih veličina omogućimo najbolju vidljivost na internetu i da razvijemo poslovnu lokalnu zajednicu. Obzirom da smo i sami na početku, hajde da rastemo zajedno!

Izrada logoa

Dig. Marketing

Izrada sajtova

about-us

Naš Blog

Pročitajte naše članke

Naši članci su edukativnog i informativnog karaktera i imaju za cilj povećanje znanja na polju izrade sajtova i digitalnog marketinga.

Saznaj više

Šta treba uraditi pre izrade sajta?

Pa da vidimo, šta treba uraditi pre izrade sajta? Izrada sajta može da predstavlja značajan izaz

Read More