O nama

Kako možemo da Vam pomognemo

Kreativna agencija DigitaLo se bavi izradom sajtova za male biznise. Mi smo tu da pomognemo vašem biznisu da se pojavi na internetu i privuče više potencijalnih klijenata. Naš tim od stručnjaka se trudi da vam ponudi najbolje rešenje za vaš sajt, uključujući izgled, funkcionalnost i optimizaciju za pretraživače. Mi radimo sa vama kako bi razumeli vaš biznis i ciljne grupe, kako bi mogli da napravimo sajt koji će biti najefikasniji za vas.

Nakon što smo odlučili da porodični život napravimo u našem lepom gradu, shvatili smo da veliki broj informacija ne možemo da pronađemo na internetu. Umesto da sa nekoliko klikova dođemo do kontakta i lokacije, potraga za fizioterapeutom, pedijatrom, veterinarom, frizerom i slično, svela se na telefonske razgovore sa prijateljima i raspitivanje putem Instagrama. Obzirom da posedujemo veštine da unapredimo trenutno stanje, rešili smo da pokrenemo DigitaLo.

Šta klijenti kažu o nama?

Naše usluge

Izrada web prodavnica

Izrada web prodavnica za Vaš biznis koje su u potpunosti optimizovane da dovedu do što većeg broja konverzija i prodaje.

Izrada web sajtova

Izrada svih vrsta sajtova za Vaš biznis, hobi ili neke druge potrebe.

Konsultacije i podrška

Ukoliko niste sigurni šta želite uvek možete organizovati konsultacije i planiranje Vašeg sledećeg projekta

Digitalni Marketing & SEO

Postavka biznis profila na društvenim mrežama, puštanje reklama, kreiranje specijalizovanih reklamnih kampanja i SEO optimizacija Vašeg sajta

Održavanje i popravka sajtova

Vršimo usluge održavanja, popravke i redizajna Vaših starih stranica, da bi Vaš biznis išao u korak sa trendovima.

Usluge dizajna

Izrada logotipa, izrada dizajna za promo materijale i vizit kartice, itd..

Zašto sarađivati sa nama?

ONE-STOP
SHOP

Mi smo jedina stanica (agencija) koju trebate za sve potrebe Vašeg biznisa.

STRUČNJACI

Naš tim je spreman da Vam pomogne na svim poljima potrebnim za razvoj biznisa, bilo da se radi o dizajnu, izradi sajtova, brendingu, izradi web prodavnica.

VISOKE
KONVERZIJE

Mi iz DigitaLo težimo to me da svaki Vaš sajt dobije najveći broj konverzija i da unapredi Vašu prodaju. Takođe težimo tome da Vašim korisnicima pružimo odlično iskustvo pri svakoj poseti Vaše web lokacije.