O nama

Kako smo nastali?

Nakon što smo odlučili da porodični život napravimo u našem lepom gradu, shvatili smo da veliki broj informacija ne možemo da pronađemo na internetu.

Umesto da sa nekoliko klikova dođemo do kontakta i lokacije, potraga za fizioterapeutom, pedijatrom, veterinarom, frizerom i slično, svela se na telefonske razgovore sa prijateljima i raspitivanje putem Instagrama. Obzirom da posedujemo veštine da unapredimo trenutno stanje, rešili smo da pokrenemo DigitaLo.

Vaš san, naša misija

Naša misija

Loznica ima fenomenalnu geografsku lokaciju, pa samim tim pruža mogućnost našim lokalnim biznisima da se razviju i posluju van granica grada.

Kako? Putem interneta, naravno. Naša misija je da predstavimo Vaše poslovanje na najbolji mogući način i pomognemo Vam da unapredite svoj posao!

Rezultati

Imate pravo da budete informisani o svemu. Statistike uspešnosti će Vam uvek biti na dohvat ruke.

Trendovi

Istražujemo i pratimo trendove novih tehnologija koje Vam mogu olakšati poslovanje.

Korak po korak

Vaš biznis je na prvom mestu, a mi smo tu da Vam objasnimo svaki korak. Bičete uključeni u celokupan proces kako bi ste donosili odluke, ali i razumeli šta radimo i zbog čega.

Jednostavnost

Vaša veb stranica mora biti funkcionalna, praktična i jednostavna za koriščenje. Tu smo da Vam preporučimo samo neophodne dodatke i funkcije, kako bi sveli Vaše troškove na minimum.

Da li želite da razvijete svoj biznis?